Třetí squadronka 2. US kavalérie, stejně jako pluk lehkých draků britské armády, se v úterý dostali do Polska s bojovým zařízením a vojskem po celém Německu. Tři aktivisté je následovali v Frankenbergu a Mittweidě v Sasku s videokamerami. 

Výchozím bodem pro přemístění vojsk,  byl americký jižní tábor v bavorském Vilsecku, tzv. Kasárnách. Dodací listy o vojenském vybavení však ukazují, že vozy z Grafenwoehr byly také přemístěny. Mají podporovat americký bojový prapor v Polsku a nahradit druhou squadronu 2. US kavalérie,  jak je nazýváno z amerických vojenských kruhů. NATO se rozhodlo na svém summitu ve Varšavě v červenci 2016 pro rychlé nasazení a nasazení bojových praporů.

Cíl: Ukončit údajně “ruskou agresi” a v případě potřeby odrazit. V tomto směru se objevily čtyři nadnárodní bojové prapory v Estonsku, Litvě, Lotyšsku a Polsku. Tisíce vojenského vybavení, včetně tanků a bojových vrtulníků, zbraní a vojáků, nasadily západní nominální obranné aliance pro své operace v zemích určení. Operace běží pod nadpisem “Enhanced Forward Presence”. USA převzaly vedení nad polským praporem bitvy, Německa v Litvě – nebo přesněji Panzergrenadierbataillon 371.

 

[button label=”Původní zdroj a celý článek” link=”https://deutsch.rt.com/inland/58983-exklusive-videos-us-konvois-sachsen/” target=”_blank” color=”red” _fw_coder=”aggressive” __fw_editor_shortcodes_id=”9e32b33e5b6cdbe13eb25317fbacbf89″][/button]

18.10.2017

bolo@zpravodaj hscp