Pokud se Vám už stalo, že jste u někoho viděli pohár se solí, a v duchu jste nechápavě nadzvedli obočí, dnes se dozvíte důvod.

Jde o velmi užitečný a prospěšný trik, který do domu přináší štěstí a prosperitu. A nejsou to žádné babské pověry.

Sůl je totiž nejsilnějším komponentem při čištění energií v domě. Pokud Vás trápí chronická únava, pochmurná nálada, smutek, či dokonce apatie, je velmi pravděpodobné, že máte v domě nahromaděnou negativní energii. Donést Vám ji mohla klidně i návštěva z předminulého týdne. Celkem postačí, že Vám někdo závidí třeba jen nejmenší drobnost.

Jak si vyčistit dům?

Smíchejte polévkovou lžíci vody, polévkovou lžíci octa a čajovou lžičku soli. Sůl nerozpouštějte, pouze ji do tekutiny nasypte a nechte klesnout ke dnu. Měla by zůstat viditelná. Někteří lidé v jiných zemích čistí dům i tak, že skleněnou misku naplní solí a pokapou ji octem.

Pokud jste se však rozhodli pro solnou směs s vodou a octem, dejte ji do skleněné misky, nebo sklenice a postavte nádobu do místnosti, kde trávíte nejvíce času. V ložnici, obýváku, nebo kuchyni, nádoba se solí by měla být na světlém místě. Pokud se cítíte špatně v celém domě, klidně rozložte nádobky se solí v každém pokoji.

Po 24 hodinách se podívejte, zda se sůl vynořila na povrch poháru. Pokud je sůl nahoře, vše vylijte a postup opakujte. Opakujte ho tolikrát a tolik dní, dokud sůl nezůstane na dně poháru.

Tehdy si můžete být jisti, že Váš příbytek je vyčištěn od negativních energií a uvidíte, že lépe se budete cítit i Vy.

Tento postup lze opakovat kdykoliv a dokonce i preventivně několikrát za měsíc.

Tento proces má vědecké vysvětlení

Pokud se divíte a kroutíte hlavou se slovy, že jde o nesmysly, zadržte. Čištění energií solí má totiž vědecké vysvětlení, podložené už desítky let. Sůl sytí vzduch negativními ionty a ty následně vytvářejí pozitivní vibrace. Je to vynikající metoda, která Vám pročistí dům i v případě, že se cítíte docela v pohodě.

Na pročištění domácnosti slouží i aromaterapie nebo zářivá energie, kterou vydávají ze sebe některé druhy rostlin a téměř všechny druhy zvířat. Nejznámějšími polykači negativní energie jsou kočky, ale nejsou jediné. Totéž Vám v domácnosti udělá jakýkoliv chlupáč. Nečekejte to pouze od rybiček, hadů a terarijních zvířat. Kromě toho jsou na takové účely stále dovážené i originální solné kameny, úlomky ze solných dolů. A to už celé věky.

 

Zpravodaj@HSCP

 

31.8.2017