Psal se rok 2008… Na Ruské 60 , panoval klid a v suterénu ticho. Jedinou stopou,byla vůně tyčinek,jenž prozrazovala nevšední budoucnost na této adrese.

Mladý mistr, nadšený právě povedeným pronájmem,potichu cvičí a nabírá energii pro další zhmotnění své myšlenky. Po meditaci procitne v realitě. Ráno vstává do práce, přijdou hladové rezervace s náročným apetitem… Po práci si zacvičí, přesto že cvičil v práci od rána.Je tak rychlý,že to není ani vidět..

A už je jaro 2009, je krásný den a nápis “Škola Poznání” je skvělý. Malíř, právě dokončil své dílo podpisem. Mistr Fu-Lang je vizuálně spokojený a zrovna si vyfotí chodbičku s nástěnnou malbou.

Ano ,takhle to jednou bude. Tedˇ je to myšlenka a obraz na zdi prozatím….

V roce 2011, tu máme nový bilboard s nápisem klub HSCP a Škola poznání” Nové logo se blíží a v noci jdeme lepit plakáty.

Je sice zima a 3 hodiny ráno, ale každý máme ještě 200 “žluťáků” a je třeba je nalepit. V půl sedmé se loučíme a jdeme spát, dnes je pátek a večer cvičíme s Fu-Langem.

Plakátová kampanˇ funguje skvěle dnes přišli 2 nováčci.

Na techniku stromu a dechové cvičení, v životě nezapomenou.Ta atmosféra je pohltí. Pohltí je pouze demo jak říká Fu -Lang. Představa školy HSCP ,je daleko rozměrnější než jsou tyhle prostory.

Netrvá to dlouho a Fu, už nemá čas na práci v restauraci… Klub roste.. a roste.. A konečně je to zde! 2017 a klub HSCP, přeroste sám sebe a expanduje na novou adresu,která na začátku byla nástěnnou malbou. Dnes, je HSCP centrála,důkazem zhmotněného snu. Je opravdu fascinující, sledovat takový vzestup. A také proto,si HSCP škola bojového umění,zaslouží mít vlastní fan-club.

Bolo@ Zpravodaj-hscp